Profi fotóstúdió,
nem csak profiknak

Tudjon meg többet!

Ajánlások

Stúdiók

Paulay Stúdió

A stúdiónak egy 150 m2-es loft hangulatban épített luxus lakás ad otthont a Deák Ferenc térnél. Óriási terek, nagy belmagasság várja a fotózni vágyókat. A stúdió területe is erről árulkodik, hisz csak a műterem hasznos területe 71 m2. A műterem mellett az exkluzív megjelenésű konyha és fürdőszoba is könnyen rabul ejtheti az éles szemű fotósokat.

1061, Budapest, Paulay Ede utca 7-9. (61-es kapucsengő, III. emelet)
Méret: 150 m2

Bérleti díj: 5.999 Ft / óra (minden eszközzel és asszisztenciával)
Hétvégén, ünnepnapokon, illetve 20:00 óra után +1000 Ft-os felárral bérelhető


INGYENESEN HASZNÁLHATÓ ESZKÖZÖK
NÉZD MEG A STÚDIÓK FOGLALTSÁGÁT!


Király Stúdió

A Király utcai stúdiónk, átmenetileg, felújítás miatt zárva tart. A dekorokat az új, Teréz krt-on található stúdiónkba szállítottuk, ami a megszokott dekorokon túl rengeteg újjal is kiegészült.

NÉZD MEG AZ ÁTALAKULÁST!

Teréz Stúdió

A vintage stílus keveredik a bohó stílusjegyekkel, melynek köszönhetően megszületik a boho chic. Extravagancia, lazaság, merészség kell a valódi bohém térhez, melyet új stúdiónk tökéletesen ötvöz. A design mellett a nagy egybefüggő tér, a rengeteg természetes fény, a hatalmas ablakok és az eredeti hangulatában megőrzött részletek is magával ragadják az ide érkezőket.

1066, Budapest, Teréz krt. 6 (IV. emelet)
Méret: 140 m2

Bérleti díj: 5.999 Ft / óra (minden eszközzel és asszisztenciával)
Hétvégén, ünnepnapokon, illetve 20:00 óra után +1000 Ft-os felárral bérelhető


INGYENESEN HASZNÁLHATÓ ESZKÖZÖK
NÉZD MEG A STÚDIÓK FOGLALTSÁGÁT!

Eszköz Bérlés

Tanfolyamok

Fotós alapok
Világítás
Photoshop

 

Kell egy fotós?

Welczenbach Tamás

Fotográfus, a stúdió tulajdonosa

Tel.:
+36 20 209 3203
E-mail:
wtamas@wtamas.hu
A Wtamas Studio 10 éves tapasztalatának köszönhetően mind fotózásban, mind videózásban vállal magán- illetve céges felkéréseket, és biztosítja a rugalmas együttműködést, a jó munkakapcsolatot, a professzionális körülményeket és mindezt megfizethető áron.

Elérhetőségek

Időpontot foglalni e-mailen keresztül tudsz, amire pár órán belül választ adunk. Minden fontos infót megtalálsz a GY.I.K menüpont alatt, ha így sem boldogulsz, akkor küldj egy e-mailt és örömmel segítek.

NaptárOnline naptár

Regisztráció nélkül is benézhet a naptárunkba.

Bejelentkezés

Rendszeres, visszajáró bérlőink számára egy naptárrendszeren keresztül biztosítunk egyéni időpontfoglalási lehetőséget. A hozzáférés meghívásos alapon történik.

Gyakran Ismételt Kérdések

Az asszisztens segít beállítani a fényeket és segítséget nyújt minden egyéb technikai dologban. Ha már nincs szükséged a segítségére, akkor a kollégánk magadra hagy, de bármikor megtalálod a szomszédos irodában. Asszisztens minden esetben kötelező, mivel ő enged be és a bérleti díjat is nála tudod rendezni. Az asszisztencia INGYENES, benne van a bérleti díjban.

Fizetni készpénben tudsz a fotózást követően az asszisztensnél a helyszínen. Utalásos számla igényed kérlek előzetesen egyeztesd e-mailben. wtamas@wtamas.hu

A foglalás 48 órán belüli lemondása esetén a bérleti díj felét számítjuk fel, 24 órán belüli lemondás esetében pedig a teljes összeget. A lefoglalt, de ki nem használt időpontok esetén szintén a bérleti díj felét számoljuk fel a stúdiós fotózást követően.

Nyugodtan elhozhatod kistestű házikedvenced is. A kérésünk annyi csupán, hogy a bútorzatra ne engedd fel, ha pedig hullik a szőre, akkor gondoskodj róla, hogy a helyszín tiszta maradjon a fotózás végeztével is.

A fotózás előtt maximum 5-10 perccel tudsz korábban érkezni. Kérlek tartsd tiszteletben a mi, illetve az előttetek bérlők idejét.

Nem! Kauciót csak külső bérlés esetén kérünk el, stúdión belül mindössze az eszközök óradíját kell kifizetned. Próbálj ki egy új optikát, kamerát óránként pár ezer forintér és mássz meg új minőségi szinteket.