Vásárolj bérletet és gyere olcsóbban!

A bérlettel azon bérlőink számára szeretnénk kedvezni, akik többször jönnének rövidebb fotózásokra a stúdióba, akár egy önéletrajzi kép elkészítése, akár egy rövidebb családi fotózás céljából, ami nem vesz igénybe 1-2 óránál többet. Ha a rövidebb fotózásaid alkalmával is kedvezményes áron szeretnél stúdiót bérelni, akkor vásárolj 10 órás bérletet!

A bérletet fizikai formában tudod majd átvenni a stúdióban, amit a vásárlástól számított 90 napon belül tudsz felhasználni.

A bérlet a hétvégi, ünnepnapi, illetve esti felárakat nem foglalja magába, az esetleges különbözetet a bérlést követően lesz lehetőséged majd rendezni.

Add le a megrendelésedet itt!

Vásárold meg a 10 órás stúdió bérletet 59.990 Ft-ért és gyere olcsóbban fotózni a műterembe! 

 

TEENDŐID:

  1. TÖLTSD KI A BALOLDALI ŰRLAPOT,
  2. FIZESD KI BANKKÁRTYÁVAL A BÉRLET ÁRÁT
  3. KÉSZ VAGY! A STÚDIÓBAN SZEMÉLYESEN VEHETED ÁT A BÉRLETEDET

 

BIZTONSÁGOS (SSL)
BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

A bankkártya adataidat nem ismerjük és nem is tároljuk. Az itt megadott bankkártyaadataid egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan továbbítjuk a bankfióknak. Az internetes kártyás fizetés ma már olyan biztonságos mintha egy boltban vásárolnál kártyával.

A MULTIK IS EZT HASZNÁLJÁK

A fizetésért a nemzetközileg is elismert és szuperbiztonságos OTP SimplePay felel, ami mellesleg egy magyar vonatkozású cég rengeteg komoly partnerrel és több éves szakmai múlttal a háta mögött.

KÉRDÉSED VAN? SEGÍTEK!

Ha felmerült benned bármilyen kérdés, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor nyugodtan írj nekem e-mailt a wtamas@wtamas.hu e-mail címre és 24 órán belül válaszolok neked.
Mi fog történni megrendelés után?

A gombra kattintva át fogsz kerülni a SimplePay biztonságos oldalára, ahol bankkártyával ki fogod tudni fizetni a 10 órás stúdió bérlet árát. Ezt követően e-mailben küldeni fogjuk az eSzámlát, illetve a bérlet átvételének részleteit. 

Hogyan tudok fizetni?

A fizetést bankkártyás fizetés formájában fogod tudni megtenni. Szerintünk ez a legkényelmesebb módja a fizetésnek.

A bankkártyás fizetés a SimplePay oldalán fog történni az űrlap kitöltését követően. Ez egy magyar tulajdonú cég és a legbiztonságosabb követelményeknek felel meg.

A fizetést követően elektronikus számlát küldünk a megrendeléskor megadott e-mail címedre.

Apró betűs rész

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak megfelelően irányadóak. A megrendeléstől való elállás szabályai a “távollevők között kötött szerződésekről” szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartoznak. A megrendelés elküldésével elfogadod a megrendelési és szerződési feltételeket.